Direktlänk till inlägg 22 juni 2012

Midsommarafton

Av Tove - 22 juni 2012 11:35

Idag klev jag upp samtidigt som Martin, vid sjutiden. Tog och satte igång med diskning och städnigen medan han duschade sen gick jag med han på jobbet och fortsatte sedan på en promenad i 50 minuter. 

Gick hem och duschade, åt och såg på tv, nu har jag suttit och gjort om bloggen lite, var less på det färgglada för ett tag. :P Snart slutar Martin jobba, eller iaf om 1,5h och då ska vi åka. Först bär det väl iväg för att tanka och pumpa däcken, sen in på shelll en snabbis. Känns bra det här, det enda jag är orolig över är alla trafikolyckor som är runt midsommar. :S Men han kör alltid lugnt Martin, men man vet ju inte med dom man möter. 

 

Igår beställde vi kinamat till middag och det var så fruktansvärt gott, åt lite till lunch idag också! :) 
                                                           Min Martin han kan han!   

 

 

Sen så är jag så jävla irriterad på Eniro så jag håller på att dö...Dom är ju helt dum i huvudet! ( inte deras fel kanske men...) Martin kan fan aldrig få ledigt hur långt innan han än säger till nästan.

Det är helt otoligt. Plus att han alltid måste jobba antingen jul eller nyår.

Han kan liksom aldrig få vara ledig både på jul och nyår eller?

Dom är ju bra många som jobbar och jag tycker att dom gör ganska dåliga scheman!!! 

Nu i sommar har Martin bara tagit ut 3 veckors semester så han kanske ska kunna vara ledig och göra något  i höst eller vinter. Sa till han att han kanske kunde ta ledigt över jul å nyår då så kan vi åka till boden eller nåt. Men han säger att det nog är omöjligt då det är storhelg! VAD ÄR DET HÄR?

Om han tar ledigt redan nu då? Näe det kanske inte går iaf!! :(

Tycker verkligen synd om han! Han jobbar jämt jämt jämt, tror han har fått stressmage också! Och jag vet ju hur det känns då jag redan för några år sedan åt mediciner mot det.

ÅHH!!!Dom sliter ju ut folket på tok för mycket!

Alltså jag hoppas verkligen att det dyker upp något annat jobb åt han snart för vi håller utkik!

Såhär ska det ju inte vara!? Tänkte på det också, tänk om vi hade velat boka en resa utomlands över jul å nyår då? Näe då ska man inte kunna göra det fast det finns så många andra som kan jobba istället!?

Inte ens om man tar ledigt för det nu!? SUCK! 
Nu över midsommar tyckte t.o.m hans chef att han skulle få vara ledig och att andra (som ville ha hans pass) kunde jobba istället för han! Men det gick visst inte för att Martin har text.

Tydligen så ringer det inte ens mycket idag å ändå msåte han sitta där vilket betyder att vi kommer komma iväg senare, komma fram senare och missa midsommarfirandet.

Hade varit annat om det hade ringt mycket idag så han verkligen behövts men det här är ju löjligt!

Måste dock ge Eniro en eloge, eller iaf två av cheferna som tjatat på TT för Martins skull.

Dom lyckades få ner hans dag med två timmar. Alltså slutar han 13 istället för 15. :)

Det var ju en himla tur att dom är så snälla. Är ju det som är så lustigt, cheferna som är på plats verkar vara riktigt underbara människor och likaså med dom flesta som jobbar där.

Är bara tiderna som är hemska tycker jag. Jag tycker verkligen synd om dom med småbarn och sånt som måste jobba på det här viset.

Hoppas inte alla får stressmage!! :( 
GLAD MISDOMMAR iaf! ;) Skulle jag få önska en sak så skulle det då vara att dom på eniro fick bättre arbetstider. Det hade då varit på tiden!! 

 

Nu ska jag packa det sista, se på lite tv och kanske spela lite tvspel innan vi ska åka. :) 
Gå ut med soporna får jag inte heller glömma, för fan vad det lär lukta när vi kommer hem om över en vecka då!

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove - 24 augusti 2013 14:17

I tisdags firade jag och Martin 3år tillsammans. Det var då vi kom överens om att vi nog var tillsammans nu ;) Första gången vi träffades var två somrar innan lite snabbt och sen träffades vi några gånger på dom två åren tillsammans med gemensamma ...

Av Tove - 23 augusti 2013 16:01

Ja, i fem dagar har jag varit sjuk nu. Ont i halsen, örat och feber till och från! Nu vill jag bli frisk! 100% frisk!!! Till veckan ska jag jobba hela veckan och sen är det dagsbför skola igen den 2sep :) längtar faktiskt! ;) Ska bli kul att blädd...

Av Tove - 15 augusti 2013 22:14

Igår kom skrotungarna för att vara här i två nätter! Vi har bakat sockerkaka, varit på stan, ätit glass, sett filmer, spelat tvspel, dataspel, klättrat i träd och bara myst!! Lite bilder såklart!! Wilma har klippt sig hos frisören idag med ;)...

Av Tove - 7 augusti 2013 15:00

Sitter just nu i bilen och väntar på Martin. Han är just nu inne på s.o.s alarm och gör ett test ;) håller tummarna!! :D Semestern var underbar! Håkan Hellström var underbar! Ja, allt har varit bra nu på slutet! :) Har börjat ta tag i körkortet...

Av Tove - 12 juli 2013 14:33

Haha igår gick vi på hamnfestivalen och jävlar vad kul vi hade!! En hel 70s vodka drog jag i mig ensam... Haha sinnessjukt! Dansade, skrattade och skrattade mera! Bra kväll! Dagen var också bra. Vi gick iväg på en liten utflykt med familjen ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards