Alla inlägg den 11 mars 2012

Av Tove - 11 mars 2012 14:23

I torsdags träffade jag först Maja på stan, fikade, pratade och pratade senkom Linda hit. Vi drack lite, skrattade och lekte med varandra som när vi var liten. (kramades och härmades och flummade på) Tror Martin blev ganska chockad, haha! På fredagen gick jag och Linda ner på stan och handlade till specialmackor och gick sedan hem och åt  ---->>   <<---- Det är så fruktansvärt gott alltså! 

Jag och Linda kockade i köket medan Martin låg i soffan och spelade tvspel. Tyvärr så fick Linda världens migrän och blev tvungen att åka hem vid 22 tiden. Kvar hemma satt vi och hade förfest med ett gäng innan vi gick ner på stan där vi delade upp oss och gick på olika krogar. Jag och Martin gick med några killar på Invito där vi drack varsitt glas och gick hem. Igår var vi bara hemma och tog det lugnt framför melodifestivalen och idag kom Sandra och Mila hit!

Har inte träffat Sandra på hundra år och Mila hade jag ju aldrig träffat. :S

Fick lite dåligt samvete då jag inte hade någon present till henne, men det kan jag ju köpa till nästa gång för fler gånger kommer det att bli! :) Otroligt söt unge är det kan jag lova, vilken charmör, hon gosade med mig hela tiden och var absolut inte blyg heller...och roliga ljud hade hon för sig också! Jag och Sandra pratade på som vanligt och tiden gick alldeles för fort! Vi kan prata vi och Sandras skratt är ju för härligt, hon är alltid lika glad! 


Knäppte några kort på Mila när vi satt och fikade


       


Sen har jag några kort från min och Wilmas myskväll från i tisdags också. Vi gick ner på stan och handlade lite, synd bara att hon är så kräsen.. blev mer godsaker än något annat plus att vi åt på McDonalds! När vi kom hem såg vi på Barnen på Luna (8 avsnitt), kramades hur mycket som helst och åt gotta.. :)


       


Bra helg har det varit, både lugn och skön och raka motsatsen! :P 

Kul som fan att träffa Sandra och Mila idag, och att träffa Maja i torsdags. 

Kanonroligt att Linda kom hit och sov över!

Sen alla människor som var här i fredags var också roliga att träffa också Martin såklart! 

KANONHELG HELT ENKELT, MED MYCKET ROLIGT FOLK! 




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards