Alla inlägg den 22 mars 2012

Av Tove - 22 mars 2012 16:19

Idag håller jag på att tvätta för fullt samtidigt som jag tränar här hemma. Nu fick träningscykeln åka fram från garderoben helt enkelt! Jag har cyklat i över 40 minuter och det är sjukt jobbigt för benen känner jag, sen har jag gjort 100 situps också! Kan hända att jag tar en och annan promenad sen också, är mycket roligare att gå sen jag "kom på" att jag kunde lyssna på radio i lurarna! :)
Känner mig peppad till att gå ner i vikt nu, och jag hoppas att det håller i sig för jag vill så gärna!  

Önskar bara att det kunde hända lite snabbare, man skulle vilja se resultat direkt liksom.

Men jag som har så svårt för att gå ner och så lätt för att gå upp lär ju få vänta i flera månader på resultat ja! Men jag får väl göra det då.....Ge upp ska jag inte göra iallafall!!!

Vi har en svart tavla i köket som jag har skrivit upp allt jag gjort idag, det kommer nog att peppa mig mer imorgon av att se den också! Sen är tanken att jag ska sudda bort gårdagens träning och börja om varje dag, men att det ska få stå kvar till nästa pass börjar så jag ser vad jag gjort och kan få känna mig stolt över det! 

Jag ahr ju redan slutat äta en massa saker, har en lista med saker som jag inte får äta i köket. Jag vet att man egentligen ska ha en lista på vad man får äta och tänka positivt på det istället, men det har aldrig funkat på mig så nu har jag en lista där det står vad jag inte får äta.. Typ: vitt bröd, chips, godis, glass, saft, dricka, pizza mm. Ja finns lite till på listan såklart men det där är några av dom.. :) Och helt ärligt har jag inte ens fuskat trots mens å allt, då brukar jag annars vilja ha choklad och ibland lite saltlakrits! 


I förrgår var jag och Martin på Norrlandskällarn och åt och gud så gott det var!
Vi började båda med en toast skagen till förrätt och sen tog jag filet mignon med tryffelsås och beasås och Martin tog entrecote med beasås. Båda blev otroligt mätta och nöjda och efteråt beskrev vi båda köttet på samma sätt.. fruktansvärt gott, så gott att vi tänkt på det i två dagar nu. Så dit ska vi nog gå igen!! :P 

Det blev iaf riktigt mysigt, sånt där behöver man verkligen ibland. Att slippa laga mat och bara sitta ner och prata och skratta tillsammans, sen att maten var helt underbar var ju inte direkt något negativt det heller!  


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards