Alla inlägg den 6 februari 2012

Av Tove - 6 februari 2012 10:56

Ja då var det dags för den andra inneveckan och idag börjar vi klockan 13.15 med föreläsningar, sen kommer det att vara redovisningar senare i veckan, jag hoppas det går bra! Jag är lite nervös men antar att alla är det! :P 

Har redan börjat på uppgift 6 som ska vara klar fredag vecka 7, men det är bara för att jag eventuellt ska jobba den veckan och då måste man ligga i i tid så man inte halkar efter. Hellre ligga före än efter helt enkelt!

I helgen har vi bara varit hemma och myst, sett på tv,ätit gott också har jag har läst, igår läste jag i nio timmar! STOLT över mig själv faktiskt! Igår tog Martin och snodde ihop en tacopaj igår och i lördags åt vi tacos. Vi brukar göra så ibland när vi äter tacos, vi tar resterna dagen efter och gör en tacopaj. I fredags åt vi helstekt fläskfilé, rotfrukter i ugn och en sås som vi gjorde på champinjoner, rödvin, grädde och mjukost (creme bonjór med kantarellsmak). Blev ruggigt god till fläskkött kan jag lova! Ett tips bara! Så jag kan stolt skryta med våran underbar helg fylld av god mat, det är så en helg ska vara när man är hemma och bara är!


sist men verkligen inte minst....Fan vad jag skulle vilja köpa nya kläder alltså! Finns inget värre än att välja vad jag ska ha på mig, skulle behöva mera vardagskläder, jeans å tröjor bl.a.! 

Ovido - Quiz & Flashcards