Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Tove - 8 februari 2012 16:12

Idag hade vi skapande verksamhet på skolan, vi fick ett smakprov på både drama och bild. 

Vi började med bild där vi fick jobba med blålera och skapa varsin figur, jag gjorde en ängel.(bild kommer senare)

Blev riktigt nöjd faktiskt, nog för att många andra gjorde riktigt snygga skapelser med både ben och snablar med mera så är jag ändå väldigt nöjd med min, den var mer än bra för att vara gjord av mig! :) Fort gick det också, jag hann både "korva till" den och måla den, sen på lunchen gick jag dit och målade ett lager till och lackade den!

Så imorgon får jag se hur den ser ut när den är färdig och då ska den hem! :)

Sen hade vi drama! HAHAHAHAHA Skrattar i tanken! 
Vi skulle göra en massa olika uppgifter bland annat sitta ihop två och två och vara samma person och säga varannat ord om hur vi=jag var, sedan skulle vi gå fram och hälsa på andra som satt ihop med varandra och föra en dialog med varandra! Jag och Torbjörn var en man som hade hetat Per igår men hette Clas Ohlsson idag, han hade inga djur men 100 fruar och en pappa som var ganska död men som kom och hälsade på ibland på natten. HAHA som vi skrattade alltså! Blev riktigt tokigt!

Sedan var det dags för en liknande uppgift då vi skulle vara indelad i tre grupper och göra ungefär samma sak,vi skulle berätta en historia med bara ett ord var i turordning. HAHA, det var allt från en brorsa till prinsessor och djävulen i samma historia. Mycket konstigt och roligt blev det. Det vi inte visste var att vi sedan skulle spela upp en av dom andra gruppernas historia som en teater, då jag blev en häxa som hette Agda som knarkade i en bil, vi hade även Thorsten Flinck som luktade gott och som också knarkade , en son som rökte på och samlade på blommor(Jane) och maskar och två kor. Mycket lustigt att dom kom fram till sånt i den gruppen alltså!

Med droger i tankarna på en förskollärarutbildning, haha ;P Men roligt hade vi, vi skrattade så jag höll på å kissa på mig! Så borde alla dagar vara, dom går som lite fortare då! :) 

Sen blev inte dagen så mycket sämre när jag kom hem och Martin hade tagit fram en fläskfilé som strax ska tilllagas! Efter det kanske vi slår på en film eller två och bara mser på!  

Ovido - Quiz & Flashcards